HOME > Verandert > Imago

Imago

Verbetering van imago

Woensel West komt anders op de kaart te staan met speciale activiteiten en bijzondere evenementen voor en door de buurt.

Woensel West wordt een levendige, kleurrijk en hippe buurt met actieve bewoners, die bezoekers van buiten de wijk trekt. Daarvoor zijn veranderingen nodig, veranderingen die iets bijzonders toevoegen en die op een positieve manier de aandacht vestigen op de wijk.

Dat gebeurt o.a. met nieuwe, opvallende gebouwen. Eyecatchers op de hoeken van de Edisonstraat die een frisse wind door de omgeving laten waaien. En met activiteiten en evenementen die worden georganiseerd zoals het Woensel Westival en het Design Circus.

Daarnaast zijn veel bewoners actief in het meedenken en meebepalen van plannen voor hun wijk. Door bijvoorbeeld deel te nemen in een bewonersorganisatie of in een werkgroep voor een specifieke activiteit. Ze schromen ook niet om wethouders, Haagse politici en zelfs de koningin te vertellen waar het op staat.

Een flinke groep vrijwilligers steekt de handen uit de mouwen en is actief is in de buurt. Of het nu gaat om schoonmaakdagen, activiteiten voor kinderen en jongeren, straatspeeldag, een filmclub en het organiseren van rommelmarkten. De bewoners van Woensel West hebben een eigen website: www.WoenselWest.com. Daar is een overzicht te vinden van alle activiteiten die zij in de wijk organiseren.