HOME > Ondersteunt > Sociale groei > Bijzondere ondernemers

Er is ook plek voor jouw WestSide Store!

Wel eens spijtig gedacht ‘daar had ik moeten zitten met mijn zaakje’? In hip & happening Woensel-West, waar het nu allemaal gebeurt? ‘Maar ja, die Woensel-WestSide Stores zullen nu wel allemaal vol zitten.’ Welnee hoor! Er is nog plek voor spraakmakende ideeën en concepten. Ook die van jou! 

In Woensel-West vind je de perfecte plek om een nieuw concept op te zetten. In bedrijfsruimten van pakweg 35 tot 50 m2, voor een absoluut betaalbare huurprijs. Maar dan wel een bijzonder concept. Voor ‘me too’ ideeën is hier geen plaats. Om je een idee te geven … Woensel-West is een walhalla voor vintage-freaks. Voor culinaire avonturiers. Voor shopaholics. Hair fashion, nail art, beauty salon, gift shops, tattoo masters, kids fashion, rijwielhuis, lunchroom, toko, rollerskate stuff, local and fair food, woon- en modeaccessoires, design, glass art, gallery … het is er allemaal in de WestSide Stores. Maar er is altijd plaats voor nog meer ideeën en initiatieven die van zich doen spreken.


Meer Stores in aantocht 
We hebben de Stores in de lange strip bij VoltaGalvani. De zaakjes aan de overkant, op de kop van de Edisonstraat. Om de hoek vind je dan weer de creatieve ondernemers van Brooklyn Square, aan de Wattstraat 70. En er komen er nog veel meer!

Aan het einde van de Edisonstraat, in plan Celsius/VanderBildt, worden vóór de zomer van 2017 nog 19 bedrijfsruimten gerealiseerd. Wil je hier aan de slag? Ben er dan snel bij, er zijn nog maar een paar ruimtes die wachten op een bijzondere invulling. Het jaar erop komen er nog eens 10 en ook daarna gaan we gewoon door. 

Hotspot Woensel-West!
Het is prima ondernemen in de Westside Stores. De hotspot waarvoor je graag even naar Woensel-West fietst. Waarvoor je op station Strijp-S uitstapt, als je een dagje Eindhoven doet. Of waarvoor je even oversteekt vanuit Strijp-S, dat zich steeds meer samen met Woensel-West tot het creatieve hart van de stad ontwikkelt. Origineel. Eigenwijs. Beetje underground. Wordt dat jouw WestSide Store? 

Prima plek, prima begeleiding … en betáálbaar!
Jij hebt een idee, wij hebben de ruimte. Met een goed bedrijfsplan kun je rekenen op alle steun. Op een professionele coach, die je bijvoorbeeld helpt je zaak van de grond te tillen. En op een aantrekkelijke huurovereenkomst die rekening houdt met je startkosten en begininvesteringen. 

Meer weten?
Mail even naar bijzondereprojecten@trudo.nl
Bellen kan natuurlijk ook: 0900-4444488. 

www.westsidestores.nl | www.facebook.com/WoenselWestSideStores